Varning: Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Returpolicy

Vape Huset Scandinavia AB Returpolicy

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Perioden börjar löpa när du mottar ditt föremål. När vi fått tillbaka varan och sett att varan är i samma skick som när den skickades, kommer vi att återbetala beloppet inom 30 dagar. Returprodukter måste vara i samma skick.Du som kund står för portot när du returnerar en produkt via din ångerrätt. Packa föremålet bra eftersom du som kund har ansvar över produkten tills den når oss.Vape Huset Scandinavia AB tar inget ansvar för paket som inte skickas tillbaka via spårning.E-juice och batterier ingår inte i ångerrätten eftersom dessa är förbrukningsvaror, då vi inte kan veta om de har blivit blandade eller använts. Vid köp av förseglade brännare gäller ej ångerrätten om förseglingen brutits.Vänligen se inköps- och leveransvillkor för fullständiga detaljer.

Vi på Vapehuset Scandinavia AB förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad osv.). Därför tar vi ut en avgift på 249 kr om paketet ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 7 dagar innan den returneras till oss.

Observera att ifall du ångrar ett köp och vill returnera varan måste du först hämta ut paketet och därefter returnera det enligt ovan beskrivning. Outlämnade paket omfattas inte av ångerrätten.